* Usuari

Run2live BCN® és una associació esportiva independent i sense ànim de lucre. Va néixer al 2008, a partir d'un grup de corredors aficionats amb la idea de crear un club on els socis hi participin activament, incorporant-hi els entrenadors del equip Start2Run, una promoció esportiva gestionada per Nike amb motiu de la Cursa Bombers de Barcelona.

1_Grupo en la ciudadella.jpg


Entrenaments

Els entrenaments estan organitzats en nivells: des de qui busquen mantenir-se en forma fins a els qui entrenen per millorar el seu rendiment en carrera. Per aquest motiu, l'Associació està oberta a corredors aficionats que estiguin interessats en començar en aquest esport que mou a milions de persones.


Seguim un programa d'entrenaments amb l'objectiu de millorar la forma física, tant en rendiment com en velocitat i força. Córrer és una manera simple de mantenir-se en forma, únicament es necessiten un parell de sabatilles adequades adequades i roba còmoda. Amb una mica de paciència, podem millorar la nostra capacitat aeròbica, la nostra circulació sanguínia general i enfortir els nostres músculs. Si busques una millora de rendiment, amb els nostres entrenaments guanyaràs resistència, velocitat i força.


Les sessions estan dissenyades per treballar els diferents aspectes d'un entrenament adequat i complert. Les curses de Barcelona i els seus voltants marquen el calendari d'entrenaments, adaptant els objectius a tothom, ja sigui córrer una cursa de 5 Km o fer un bon temps en la Marató de Barcelona.On i quan

Cada setmana, comptem amb 3 sessions d'entrenament:

  • Dimarts 19:30 h.
  • Dijous 19:00 h.
  • Dissabtes 9:30 h.

Sortim des de la Plaça del Poliesportiu Marítim: Passeig Marítim de la Barceloneta, 33. Barcelona (al costat de l'Hospital de Mar).

3_Aerea Marítim.jpg

Els entrenaments es duen a terme -en la seva majoria- al Parc de la Ciutadella, on els circuits de terra i l'ombra dels arbres converteixen al Parc en un lloc propici per entrenar. De vegades, anem al Parc del Nord o al Litoral Marítim, segons ho requereixi el programa d'entrenament.4_Parque de la ciutadella.jpg


Altres activitats

A més de les sessions setmanals, de tant en tant es fan entrenaments de muntanya per la Carretera de les Aigües o altres pobles propers.


Una vegada a l'any s'organitza una excursió de trecking d'Alta Muntanya. És una activitat de cap de setmana en la qual participen els nostres entrenadors.


D'altra banda, l'Associació compta amb un rànquing intern que premia als millors corredors tenint en compte categoria, sexe i edat. Els socis de
Run2live BCN® també participen a la Lliga Championchip, tant individualment com per equips.


Vine a provar

Si estàs interessat a venir a provar o tens alguna consulta, envia'ns un mail a [email protected]


Com fer-se soci

Les quotes(*)  per fer-se soci de l'Associació són les següents:

Quota d'entrada: 15€

Quota mensual: 28€

(*) les quotes es poden modificar segons es decideixi a l’Assemblea


Amb aquestes quotes tindràs dret a:

• Una samarreta tècnica oficial de l'Associació.

• Tots els entrenaments de la setmana sota les ordres d'entrenadors especialitzats.

• Una planificació mensual d'entrenaments estàndard.

• Participar i gaudir de les activitats esportives, recreatives i culturals organitzades per l'Associació.

• Participar amb veu i vot en l'Assemblea General, ser elector i elegible per als càrrecs dels òrgans de govern de l'Associació.

• Assegurança d'accidents durant les sessions d'entrenament.

També pots contractar un servei d'entrenament personalitzat dirigit per un dels nostres entrenadors, que inclou planificacions setmanals d'entrenaments en base als teus objectius personals.


Si vols fer-te soci omple el següent formulari i envia’l a [email protected]Conveni amb el Poliesportiu Marítim de la Fundació Claror

La Fundació Claror és una entitat independent i privada, sense ànim de lucre, nascuda al 1989 per la promoció de l'esport, la salut, la cultura i l'oci. És un fundació sense adscripció religiosa, social ni política alguna; i no pertany a cap altre organisme, entitat o empresa.5_Logo Maritim.jpgEl Marítim posseeix el primer centre de talassoteràpia de Catalunya on es pot gaudir de piscines d'aigua de mar, indicats per a l’oci, la relaxació i els usos terapèutics. Té una ubicació privilegiada, a la primera línia de just davant de la platja de la Barceloneta.6_Terraza Maritim.jpgRun2live BCN®  manté un conveni amb la Fundació Claror, el Poliesportiu Marítim ofereix la possibilitat d'accedir al poliesportiu per fer ús dels vestuaris i dutxes un dia a la setmana, amb una quota mensual mínima.