Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Béatrice

Pàgines: 1 ... 46 47 [48]
706
Curses / Re:Cursa de muntanya de Rubí
« el: 22 de Abril de 2009, 15:54:51 »

El auténtico campeón ha sido Lluis Enric que ha quedado realmente super bien. Y todos vosotros... Run2Live ha dejado el pabellon bien alto.

Me alegro de que os haya gustado. Yo estoy encantada con los girasoles que me han dado, todo un detalle de parte de la organización.

Béatrice

707
Curses / Re:Cursa de muntanya de Rubí
« el: 04 de Abril de 2009, 20:34:02 »
També estic apuntada! Al final tornaré un dia abans per poder fer la cursa, es que té un perfil que m'encanta... I a veure si aquest any toca un pernill en el sorteig... De moment som 4 apuntats: David del Rio, Javier Lopez, Albert Navarro i yo. Pel que sembla, ens em d'apuntar com a START2RUN BCN.CAT, correcte?

Aquest mati he fet el reconeixement del Cross de muntanya de Can Caralleu. Es un recorregut molt bonic que fa honor al seu nom amb algún tram bastan tecnic. Els que ho voleu fer, ben segur que os agradará. Anar amb compte de no cremar-vos en la primera volta pel parc de l'Oreneta però, que si arribeu fresc al Passeig de les Aigues, després podreu avançar a la gent.

I a tots els que demà feu la cursa de Bombers, a disfrutarla a tope!

Salut,
Béatrice

Pàgines: 1 ... 46 47 [48]